top of page

O nama

Brand Bits je marketinška agencija koja pomaže klijentima u razvoju strategije i kreativnih ideja za društvene mreže i druge online kanale.

A kako ti možemo pomoći?

S gledišta potrošača, u potpunosti razumijemo kako je biti bombardiran s istim oglasima i marketinškim kampanjama pa smo zato usredotočeni na kreiranje online strategije koja se prilagođava tržišnim trendovima nudeći više kreativnog i zabavnog sadržaja. Ono što povezuje brandove koji se uspješno oglašavaju na online kanalima je dosljednost, kreativan storytelling i dobra marketinška strategija. 

Imamo iskustvo i znanje kako pretvoriti tvoju uslugu ili proizvod u uspješan brand!

O nama: About

UPOZNAJTE NAS

DSC_1249.JPG

Azra Lojo

Brand Strategy

Marketer s iskustvom rada s internacionalnim klijentima i startupovima. Magistrirala internacionalni marketing na King's College London. Radi kao digital nomad veći duži niz godina i prije nego je to postao new reality za mnoge. Uvijek je u potrazi za novim cool projektom pa se javi ako imaš jedan!

DSC_1196.JPG

Ana Kovačić Veneti

Business Building

Dugogodišnje iskustvo u marketingu ostvarila je u MPG-u, jednoj od najvećih marketinških agencija u Hrvatskoj. Provela je nekoliko godina na vodećoj poziciji u kreativnom zagrebačkom hostelu. Neokrunjena je kraljica "dad jokes" te veliki fan kuhanja koji svoju strast ispoljava na Instagram profilu @forksoverbros.

O nama: Team Members

Naši klijenti

Logo-brown-and-gold_edited.png

Hedonistrian Properties

FESTIVAL_PASA_orange.png

Festival pasa svih rasa

hemmens-hammock-logo.png

Hemmens Hammock

O nama: Clients

Impressum

BRAND BITS d.o.o.

Slavonska avenija 20M

10000, Zagreb

CROATIA

OIB: 30762030422, IBAN: HR3323600001102839724, SWIFT: ZABAHR2X, Zagrebačka banka d.d., Trgovačko društvo upisano je u Sudski registar Trgovačkog društva u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta Tt-19/39833-2. Osoba ovlaštena za zastupanje: Azra Lojo.

O nama: Imprint
bottom of page